Looking slightly less like a hovel

I now treat you to an image viewed many times before by long suffering followers; the front of our French house in 2006.

Although we still have some tidying up work to do and the walls to paint, it is much improved from the original.

At least we no longer have the random pipework and loops of electric cable draped across the frontage.

About coteetcampagne

Artist, period home maker, renovator, restorer, Francophile. My mission is to save the old stuff, one beautiful piece at a time
This entry was posted in Renovation and restoration diary- France and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Looking slightly less like a hovel

  1. Chris says:

    well done you can see the character of the building now

    Liked by 1 person

  2. Lynda says:

    It’s progress, and it already looks much better than before!

    Liked by 1 person

  3. Ellen A. says:

    What a relief to have the pipe and cables gone. Must have been so much work with the thick stone walls. I really like the character of your entry door and the pots of flowers.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.